Betöltés
Vadiúj True Wireless füleseink érkeztek!

Garancia

Kérjük, hogy a garanciával kapcsolatos kérdéseket a support@casetrade.hu e-mail címre küldd! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre!

 

Az általad vásárolt eredeti Thule és Case Logic termékre az alábbi garanciális feltételek vonatkoznak:

A garancia a vásárlás napjától számított 24 hónapig érvényes és kizárólag a gyártási hibákra vonatkozik.

A garancia időtartama termékcsoportonként változhat*

 

*Kérjük ellenőrizze a termék csomagolásán található garancia megjelölést, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy be tudjuk azonosítani a terméket és a rá vonatkozó garanciát.

 

A Thule elhivatott, hogy minőségi termékeket tervezzen és forgalmazzon. Minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át a gyártás során és a csomagoláson feltüntetett garanciával rendelkezik gyártási és anyaghibára. A minőségi garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a Thule által meghatározott módon használják. A garancia különösképp nem érvényes a nem rendeltetésszerű használatból adódó károsodásokra. Olyan helyzetekben, helyeken előforduló hibákra, mely speciális kiegészítőket igényelne. A garancia nem vonatkozik továbbá véletlenszerű, vagy más eseményből következő sérülésekre (pl. baleset, természeti katasztófa, vis maior, stb). Ez a garancia nem érvényes valamely Thule termékben hordott vagy tárolt eszközre.

 

 

Az általad vásárolt eredeti Skullcandy termékre az alábbi garanciális feltételek vonatkoznak:

A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadási napjával kezdődik.

- 10 ezer forint fogyasztói ár felett 12 hónap jótállás + 12 hónap szavatosság vonatkozik a megvásárolt termékre. Az első 12 hónapban a vásárlás helyére kell visszajuttatni a terméket és kérni annak bevizsgálását, a második 12 hónapban viszont a fogyasztónak kell a terméket bevizsgáltatnia.

- 10 ezer forint fogyasztói ár alatt 6 + 18 hónap a szavatosság a megvásárolt termékre., Az első 6 hónapban a vásárlás helyére kell visszajuttatni a terméket és kérni annak bevizsgálását, a második 18 hónapban viszont a fogyasztónak kell a terméket bevizsgáltatnia.

A garanciális bejelentéshez szükséges a vásárlást igazoló blokk, számla vagy banki átutalási kivonat másolata. Az eredeti példányt mindig őrizd meg. A garanciális igényedet legegyszerűbben a hazai forgalmazó online garancia bejelentő felületén tudod bejelenteni, de a vásárlás helyére is visszaviheted, ez azonban hosszabb átfutási időt eredményez.

 

A jótállási igény nem érvényesíthető az alábbiakra vonatkozóan:

 • a termék kisebb hibáira vagy minőségi eltéréseire, melyek nem befolyásolják a termék értékét vagy rendeltetésszerű használathoz való alkalmasságát;
 • a termék tartozékaként mellékelt kiegészítőkre;
 • az újratölthető és egyszer használatos elemekre (ezek a termékek rövidebb üzemelési idővel rendelkeznek, és élettartamuk nagyban függ a használat gyakoriságától is);
 • a nem rendeltetésszerű használatból származó hibákra (pl. hibás működtetés, fizikai rongálás, nem megfelelő tápfeszültség használata); Garanciális szempontból rendeltetésszerű használatnak tekintjük a terméknek a használati útmutatóban ismertetett működési feltételek és előírások szerinti használatát.
 • a kopásból származó hibákra;
 • a „vis maior”-ból származó hibákra;
 • ha a Skullcandy terméket bárki manipulálja, kivéve, ha az adott manipulációra a Skullcandy előzetesen írásos beleegyezését adta;
 • azon hibákra, melyek a vásárlás pillanatában a vásárló számára ismertek voltak.

Érvényét veszti a garancia, ha a terméket illetéktelen személy vagy szerviz manipulálja. A szavatossági igények a világ bármely olyan országában érvényesítők, ahol az adott ország törvényei nem ütköznek garanciális feltételeinkkel. Amennyiben külföldön szeretnéd érvényesíteni a garanciát, vedd fel a kapcsolatot az adott országbeli Skullcandy forgalmazóval, melyek listáját megtalálod a www.skullcandy.com oldalon.

Egyéb szavatossági igények vagy a jelen feltételekben meghatározott jogosultságokon túlmutató igények nem érvényesíthetők. A fogyasztók jogosultak lehetnek a saját országuk törvényeiben meghatározott jogaik érvényesítésére, amennyiben az nem ütközik jelen garanciális feltételekkel, mivel a garancia érvényesítésével kapcsolatban azon ország jogszabályai irányadók, melyben a fogyasztó a Skullcandy terméket vásárolta. Erre a szolgáltatásra nem vonatkoznak az ENSZ nemzetközi árukereskedelmi konvenciójának rendelkezései. A szállítási kockázatot a fogyasztó viseli. A szállításból származó károk kockázatának minimálisra csökkentése érdekében lehetőleg az eredeti csomagolást használd, ill. gondoskodj a csomag megfelelő béleléséről. A fogyasztók jogosultak lehetnek a saját országuk törvényeiben meghatározott jogaik érvényesítésére, amennyiben az nem ütközik jelen garanciális feltételekkel, mivel a garancia érvényesítésével kapcsolatban azon ország jogszabályai irányadók, melyben a fogyasztó a Skullcandy terméket vásárolta. Erre a szolgáltatásra nem vonatkoznak az ENSZ nemzetközi árukereskedelmi konvenciójának rendelkezései.

Kérdéses esetben, vagy ha bármilyen egyéb jellegű problémád akad, melyben a hazai forgalmazó nem tud segítségedre lenni, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Skullcandy európai ügyfélszolgálatával a customerservice-eu@skullcandy.com email címen.

CSEREKÁBELEK FEJHALLGATÓKHOZ

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 

Köszönjük, hogy a Skullcandy-t választottad! Ezt a terméket úgy terveztük, hogy sok éven át megbízhatóan működjön. Kérjünk, szánj néhány percet az útmutató figyelmes átolvasására.

Biztonsági intézkedések

 • A fej- és fülhallgatót mindig tartsd szárazon és ne tedd ki szélsőséges hőmérséklet hatásának!
 • A fej- és fülhallgatót körültekintéssel használd és tárold tiszta, pormentes helyen!
 • Kérjük, kíméld hallásodat, tartózkodj a magas hangerő szintektől! A Skullcandy fejhallgatók alacsony hangerőnél is kiválóan szólnak.
 • Nem ajánlott használni a fejhallgatót különös figyelmet igénylő helyzetekben (pl. forgalomban vagy szakmunka végzésekor)!
 • Tároláskor figyelj arra, hogy ne tedd olyan helyre ahol könnyen sérülhet (pl. nadrágzseb). Ha a fej- és fülhallgatóhoz a csomagolásban kaptál hozzávaló tartót, abban tartsad használaton kívül.

A rendszer ápolása és karbantartása

 • A különféle folyadékok károsíthatják a fejhallgató elektronikáját!
 • A fejhallgató burkolatába bejutó folyadék rövidzárlatot okozhat és károsíthatja az elektronikát.
 • A fejhallgatót csak puha, enyhén benedvesített törlőruhával tisztítsd!
 • Ne használj semmilyen oldószert vagy tisztítószert, így óvhatod a fülesed és a környezetet is!