Betöltés

Guidepost, jelentése: útjelző

Rohanó és egyre telítődő világunkban szükségünk van útjelzőkre, melyekről biztosan tudjuk, hogy a számunkra megfelelő irányba vezetnek minket. Mi nem szeretnénk se többek, se kevesebbek lenni, mint a megfelelő útjelzők azok számára, akik aktív és sportos életük mellett a stílusukra is megfelelő figyelmet fordítanak utazásaik során, legyen szó egy üzleti ebédről, városi kalandról, vagy a legmagasabb hegycsúcsok meghódításáról. A cél az, hogy magunk és felszerelésünk a legnagyobb komfortban és biztonságban érkezzenek meg.

Célunk egy olyan oldal létrehozása, mely nem unalmas termékképekkel és reklámokkal terhel, hanem igyekszünk minden termékünk mellé egy inspiráló üzenetet, gondolatot, vagy egy igazán említésre méltó történetet találni. Mivel magunk is aktívan használjuk termékeinket, rengeteg saját tanáccsal és tippel segítünk a helyes irányba vezető úton, de nem leszünk restek megosztani a sokszor túl kalandosra is sikeredő történeteinket. Az itt megjelent hírek és történetek mellett azonban szeretnénk Titeket is aktívan bevonni az oldal szerkesztésébe, hogy megoszthassátok kalandjaitokat a közösség tagjaival. Legyen szó egy havas túráról, egy őszi szörfözésről, egy reptéri éjszakázásról, vagy egy tökéletesen elkapott pillanatról; mi szívesen elolvassuk, ha megosztod velünk.

 

Kövessetek minket, ajánljatok ismerőseiteknek, és mi cserébe sok érdekességet, tanácsot és inspirációt nyújtó történetet osztunk meg Veletek.