Betöltés

Garancia

Kérjük, hogy a garanciával kapcsolatos kérdéseket a support@casetrade.hu e-mail címre küldd! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre!

 

Az általad vásárolt eredeti Thule és Case Logic termékre az alábbi garanciális feltételek vonatkoznak:

A garancia a vásárlás napjától számított 24 hónapig érvényes és kizárólag a gyártási hibákra vonatkozik.

A garancia időtartama termékcsoportonként változhat*

 

*Kérjük ellenőrizze a termék csomagolásán található garancia megjelölést, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy be tudjuk azonosítani a terméket és a rá vonatkozó garanciát.

 

A Thule elhivatott, hogy minőségi termékeket tervezzen és forgalmazzon. Minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át a gyártás során és a csomagoláson feltüntetett garanciával rendelkezik gyártási és anyaghibára. A minőségi garancia csak akkor érvényes, ha a terméket a Thule által meghatározott módon használják. A garancia különösképp nem érvényes a nem rendeltetésszerű használatból adódó károsodásokra. Olyan helyzetekben, helyeken előforduló hibákra, mely speciális kiegészítőket igényelne. A garancia nem vonatkozik továbbá véletlenszerű, vagy más eseményből következő sérülésekre (pl. baleset, természeti katasztófa, vis maior, stb). Ez a garancia nem érvényes valamely Thule termékben hordott vagy tárolt eszközre.