Betöltés
BLACK FRIDAY HÉT! Kedvezmények 30-50%-on 11.23 - 11.29 között!

Thule hátizsákok a városi hétköznapokhoz!

A táska divatos kiegészítő és nélkülözhetetlen tároló is egyben, ami nélkül nem lépünk ki a lakásból. Te sem indulsz útnak táska nélkül, ugye? Ebben vannak a legfontosabbak és a kevésbé fontos, de szükséges holmik is, amik a munkához, ügyintézéshez, szórakozáshoz és úgy általában a napi, városi túléléshez kellenek.

Thule hátizsákokVáltozó, hogy kis kézi táska, kompakt hátizsák vagy csak egy vászon szatyor az, ami a személyes holmidat rejti, de az biztos, hogy mindenkinek többféle táskája van. A táskák között biztosan van legalább egy hátizsák is, hiszen olyan előnyös tulajdonságai vannak ennek a típusú táskának, amivel más táska nem rendelkezik. A Te hátizsákod minden szempontból megfelelő? Ha a válaszod nem, akkor a Thule hátizsákokat ajánljuk a figyelmedbe!

A Thule táskák már régóta a táska gyártás élvonalába tartoznak, köszönhetően a márka célkitűzésének, ami szerint kompromisszumok nélkül készíti el termékeit sportolók és az átlag ember számára egyaránt. A Thule hátizsákok is ebben a szellemben készültek és nem okoznak csalódást a vásárlóknak.

Mitől annyira minőségi és sokoldalú egy Thule hátizsák? A Thule hátizsákok tervezésekor egy dolog volt a vezérfonal, a táskák a hétköznapi igényekhez igazodnak, de azokat magas szinten szolgálják ki. Ez azt jelenti, hogy minden Thule táska a hétköznapok kihívásaira válaszol, úgy készül, hogy azoknak maradéktalanul meg tudjon felelni. Egy táska általában véve ki van téve a pakolás, földre helyezés, cipekedés hatásainak. Egy erős, minőségi anyagokból készült táska a mechanikai hatásoknak és az időjárásnak is ellenáll, nem kopik, szakad el olyan könnyen. A tartósság mellett az is fontos, hogy minden  holmi elférjen, kisebb, nagyobb könnyen hozzáférhető rekeszekbe lehessen rendszerezni a tárgyakat, amik biztonságos tárolást tesznek lehetővé.

Thule hátizsák minden pontban kiválóan teljesít, erről Te magad is meg tudsz győződni, amennyiben a termékeinkből vásárolsz új táskát magadnak! Szeretnél még többet megtudni a Thule hátizsákokról? Érdeklődj a megadott elérhetőségek egyikén!


További hírek

Thule hátizsákok a városi hétköznapokhoz!

A táska divatos kiegészítő és nélkülözhetetlen tároló is egyben, ami nélkül nem lépünk ki a lakásból. Te sem indulsz útnak táska nélkül, ugye? Ebben vannak a legfontosabbak és a kevésbé fontos, de szükséges holmik is, amik a munkához, ügyintézéshez, szórakozáshoz és úgy általában a napi, városi túléléshez kellenek.

Részletek

Vásárolj fél áron Thule túratáskát és túrazsákot!

Ismerd meg a Thule prémium kínálatát! Használd a THULE50 kuponkódot fizetéskor és vidd haza túratáskáink, túrazsákjainkat féláron!

Thule bőröndökkel már a csomagolás és az utazás is élmény!

Mindannyian utazunk sokat vagy keveset, messzire vagy csak a szomszédba, munkaügyben vagy azért, hogy kikapcsolhassunk egy kicsit. Az utazáshoz szükség van poggyászra is, egy jól összeállított csomagra, amiben a legszükségesebbeket visszük magunkkal, hogy egy idegen vagy éppen ismerős helyen is meg tudjuk teremteni a számunkra fontos komfortot.

Részletek

Thule túrahátizsákokkal a felfedezés igazi élmény!

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei számára a strandon való napozás vagy a szállodai teraszon heverészés nem vonzó program. A kirándulás, túrázás, felfedezés már annál inkább! Mindenki tudja, aki egyszer már húzott a lábára túrabakancsot, az tisztában van azzal, hogy a jó felszerelés a sikeres túra alapja. A terepen egy egyszerű utcai cipő hamar csődöt mond, ahogyan egy nem oda való táskával sem lehet úgy haladni, ahogyan szeretnénk.

 

Részletek

A Case Logic fotós táska mindig jó választás!

A megfelelő fotós táska kiválasztása sosem könnyű, hiszen rengeteg szempontot érdemes figyelembe venni. Arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb táska, nincs egyértelmű válasz, mert mindenkinek mások az igényei, és más a felszerelése is. Nézzük ezt egy kicsit bővebben, vagyis miért érdemes a Case Logic fotós táskák mellett dönteni!

Részletek

Case Logic táska minden helyzetre! Hátravalók kiemelkedő designban és minőségben!

Mindenkinek kell egy jó táska. Egy táskából akkor lesz “a” táska, ha szívesen viszed magaddal mindenhová és a többi táskáddal szemben a kedvenceddé válik. Lehet, hogy már van is ilyen táskád, de Ő sem bírja a végtelenségig és már most elnyűtt kívül és belül is. Ha ez a helyzet, ideje megválnod Tőle. Ne aggódj, hiszen még annyi táska közül választhatsz, nem csak egy létezik számodra! Engedd el a régit és adj helyet egy új, kedvenc táskának!

Részletek

A Thule laptop táskák vigyáznak notebookjára menet közben is!

A notebookok nagyon népszerű eszközök az üzleti világban, rengeteg vállalkozó dönt a megvásárlásuk mellett, hiszen így kötöttségek nélkül tudják végezni a munkájukat. Ahhoz, hogy ezek a gépek szállíthatók legyenek, nagyon fontos, hogy rendelkezésre álljon megbízható laptop táska. Manapság ezzel kapcsolatban óriási a választék, azonban sajnos sok olyan termék található a kínálatban, amik nem igazán gondoskodnak a gépek biztonságáról szállítás közben. Ha Ön olyan kiegészítőt szeretne, ami valóban vigyáz menet közben is a notebookjára, ismerkedjen meg a Thule laptop táskákkal

Részletek

Thule hátizsákok hatalmas választéka webshopunkon!

Te mit vársz el a hátizsákodtól? A Thule hátizsákok a modern, városi életmódot folytató ember igényei szerint készültek. Van bennük elég rekesz, zseb és hely a különböző elektronikus eszközöknek, amik nélkül egy lépést sem teszel és amikre szükséged van a munkában, utazás közben, várakozás alatt.

Részletek