Betöltés

Thule MacBook tok, ami pontosan illeszkedik a készülékekhez

MacBook készülékedhez szeretnél végre olyan tokot találni, ami pontosan illeszkedik hozzá? Ismerkedj meg a választékunkkal, rendelj minőségi terméket!

A MacBook készülékek nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen kiváló minőséget képviselnek. A munkát és a játékot egyaránt megkönnyítik, élvezetesebbé teszik. Akik magasra teszik a mércét az elektronikai eszközök terén, a MacBook márka biztosan nem okozhat csalódást számukra.

Mivel értékes eszközről van szó, természetes, hogy tulajdonosaik szeretnének megfelelő megoldást találni a tároláshoz, szállításhoz. A gond az, hogy a meglévő táskák nem mindig passzolnak ezekhez a berendezésekhez, amelyek így nem is illeszkednek pontosan.

Ne kockáztass a nem megfelelő megoldással!

Amennyiben Neked is MacBook eszközöd van, semmikép ne kísérletezz azzal, hogy a mérettől eltérő táskába teszed! Ha el tud mozdulni a készülék a táskán belül, tulajdonképpen ugyanolyan veszélyeknek teszed ki, mintha nem tennéd bele semmilyen tartóba, tokba.

Szállítás közben bármi, bármikor előfordulhat, erre pedig a megfelelő megoldással fel kell készülni. A pontosan illeszkedő tokok meggátolják a kellemetlen baleseteket, így az eszközöd maximális biztonságban lehet.

Neked Thule MacBook tokra van szükséged!

A Thule igyekszik minden egyes vásárlói igényhez igazodni, így nem hiányozhatnak a MacBook tokok sem. Nagy előnyük, hogy valóban védik az értékeket, pontosan illeszkednek a készülékekhez, így azok egyáltalán nem tudnak elmozdulni.

A Thule notebook tokok minőségére nem lehet panasz. Ugyanazt a kifogástalan színvonalat képviselik a kiegészítők terén, mint a MacBook a gépekkel kapcsolatban, így termékeink nem okozhatnak csalódást.

Ismerkedj meg a választékkal, és rendeld meg a Neked tetsző színben az új tokot! Minőségi megoldásainkkal megóvhatod a drága sérülésektől a berendezést, így annak javítására ezért nem kell költened.

Ha szeretnél bővebb információkhoz hozzájutni a Thule MacBook tokokról, keress bennünket telefonon vagy e-mailen, munkatársaink készséggel válaszolnak majd a kérdéseidre.


További hírek

Méret, beállítás és minőség, ezekre ügyelj, ha hátizsákot vásárolsz!

Az outdoor tevékenységek népszerűek a sportos életmódot kedvelők, a természetbarátok körében. Egyre többen hódolnak a túrázás élményének, amihez nem kell semmilyen sporteszköz, viszont elűzi a stresszt és feltölt energiával.

A túrák, kirándulások igényelnek némi felszerelést, amit a legpraktikusabb hátizsákba pakolni. A hátadon biztonságban van és könnyen elérhető a pulcsid, a kulacsod, a naptej, szendvics, elemlámpa és minden egyéb. A több kilométernyi gyalogláshoz persze nem akármilyen táskára lesz szükséged.

Részletek

Thule MacBook tok, ami pontosan illeszkedik a készülékekhez

MacBook készülékedhez szeretnél végre olyan tokot találni, ami pontosan illeszkedik hozzá? Ismerkedj meg a választékunkkal, rendelj minőségi terméket!

A MacBook készülékek nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen kiváló minőséget képviselnek. A munkát és a játékot egyaránt megkönnyítik, élvezetesebbé teszik. Akik magasra teszik a mércét az elektronikai eszközök terén, a MacBook márka biztosan nem okozhat csalódást számukra.

Részletek

Thule bőrönd, aminek ára többszörösen megtérül

Gyakran utazol? Itt az ideje, hogy minőségi bőröndbe fektess, ismerkedj meg a Thule márkával, ami biztosan nem fog cserben hagyni az évek során!

Sokak kedvenc időtöltései tartozik az utazás. Az emberek rendkívül izgalmas kultúrákat, tájakat fedezhetnek fel útjaik során, amelyek pluszt adnak az élethez, és általuk új ismeretekre is szert tehetnek. Ahhoz, hogy minden rendben legyen, és az egyén kényelmesen, nyugodtan utazhasson, nem lehet a véletlenre bízni a felszerelést sem.

Ebből a szempontból nagy figyelmet követel meg a bőrönd kiválasztása. A kiegészítőnek masszívnak, biztonságoknak kell lennie, hiszen így tud ideális megoldást kínálni az utak során az értékek szállításához.

Részletek

Thule táskák, a biztonság jegyében

Szeretnél valóban biztonságos, megbízható hátizsákot vásárolni? Ajánljuk figyelmedbe a Thule márkát, ahol lépést tartanak a vásárlók igényeivel.

Részletek

Thule hátizsákok városi kerekeseknek

A Thule hátizsákok között a városi kerékpárosoknak is tudunk táskát mutatni. A két keréken közlekedéshez különösen figyelni kell a táska választásra.

A kerékpárt sokan választják szezonális vagy akár egész éves közlekedési eszköznek. Szép időben ingyen és rugalmasan lehet vele haladni munkába, használni az ügyintézéshez, szabadidős programokhoz. A biciklis közlekedés megkövetel egy fajta ruhát és táskát is.

Részletek

Thule hátitáska a rövid utazásokhoz

Egy Thule hátitáska elkísér a határokon túlra is. Poggyásznak is ideális méretű táskákat találsz a termékeink között. Válassz és csomagolj!

A külföldi utazás nem luxus időtöltés vagy kiváltság többé, mert mára már teljesen hétköznapi hobbivá vált. A szemfülesek és a felkészültek egy kis tervezéssel a világ bármelyik szegletébe eljuthatnak. Mindezt gyorsan, olcsón és felesleges kockázatok nélkül tehetik meg.

Az utazó hű társa a bőrönd vagy a hátizsák. A hátizsáknak persze több előnye is van. Divatosak például a pár napos kiruccanások, egy repülőjegy és egy hátizsák társaságában másnap már Párizsban, Barin vagy Londonban sétálgathat az ember.

Részletek

Hosszú, kalandos utazást tervezel? Menj Thule táskával!

A Thule utazótáskákkal bátran elindulhatsz egy hosszabb kalandozásra is. A kényelmes táskákban mindennek megvan a maga helye, így a pakolást is megkönnyítik. 

Általában már egy átlagos nyaralás vagy kirándulás megszervezése sem egyszerű, főleg annak, akinek nincs benne gyakorlata, de egy hosszabb, több hetes, vagy akár több hónapos út esetén még nehezebb az utazó feladata. Számtalan dologról kell gondoskodni: szállásról, hivatalos iratokról, vízumokról, repülőjegyekről, transzferekről, nem beszélve arról, hogy meg kell tervezni, mi mindent kell magunkkal vinni. 

Részletek

Thule hátizsák karácsonyra

Családtagodnak, barátodnak keresed a praktikus karácsonyi ajándékot? Gondolj a Thule táskákra, amelyek ezen az ünnepen is megállják a helyüket!

A karácsonyt megelőző hetek rendkívül izgalmasak sokak számára, főleg, ami az ajándékok kiválasztását, beszerzését illeti. Egyesek kifejezetten élvezik, hogy lehetőségük van kedveskedni valamivel hozzátartozóiknak, barátaiknak.

Részletek

Thule táskák a vásárlók igényeihez szabva

Szeretnéd megtalálni végre a tökéletes táskát? Nézz körbe a Thule hátizsákok kínálatában, a márkánál valóban a vásárlói igények érvényesülnek!

Ahány ember, annyiféle igény merülhet fel az ideális táskával kapcsolatban. Sokan keresnek munkába járáshoz, ingázáshoz olyan kiegészítőt, amiben minden kényelmesen el tud férni. Másoknak az a fontos, hogy a kiválasztani kívánt táska időjárásálló legyen, egyeseknek pedig egyszerűen csak egy strapabíró darabra lenne szükség kamerájuk szállításához.

Részletek

Minden elfér a Thule notebook oldaltáskában

A Thule notebook oldaltáska a komplett munkafelszerelést tudja tárolni. Olyan nincs, hogy nem fér el minden a táskádban!

A laptop táskát nem kell bemutatni, hiszen már megszokott darabja az irodai munkában jártas emberek kelléktárának. A táska helyet biztosít az egyik legfontosabb munkaeszköznek, a hordozható számítógépnek, ami nélkül ma már szinte elképzelhetetlen a szellemi munka elvégzése.

Részletek

Thule túratáska: érezd magad jól a természetben is!

Hiányérzeted van a jelenlegi túratáskáddal kapcsolatban, emiatt nem is szívesen kirándulsz gyakran? Ismerkedj meg a Thule táskákkal, és válts mihamarabb!

Sokan szeretnek a természetben barangolni, azonban egy idő után egyesek egyre többször maradnak ki a közös kirándulásokból. Ennek oka gyakran az, hogy a felszereléssel, például a túratáskákkal kapcsolatban van hiányérzetük, és nem találják a megfelelő darabot.

Részletek

Miért válassz Thule táskát?

A Thule bőröndök és hátizsákok a legmagasabb szintű igényeknek is megfelelnek. Az alábbiakban bemutatjuk, miért is érdemes a márka termékei mellett döntened! 

Jártál már úgy, hogy utazás közben leszakadt a táskád füle vagy kitört a bőröndöd kereke? És úgy, hogy ugyan szépen, logikusan pakoltál be a hátizsákodba, de mire legközelebb kinyitottad, már minden össze volt borulva és semmit sem a helyén találtál? Ezek bosszantó szituációk, ám a Thule táskákkal elkerülheted őket

Részletek

Thule hátizsák, ha igazán minőségi darabra vágysz

Szeretnéd megtalálni végre az igazán strapabíró, megbízható táskádat utazásaidhoz is? Ismerkedj meg a Thule márka kínálatával, amely nem okoz csalódást!

Az ideális táskát sokak számára nagyon nehéz lehet megtalálni. Egyesek éveken át kísérleteznek különböző márkákkal, ez pedig igen drága opció. Elég hamar kell költeni nagyobb összegeket a kiegészítőkre, amelyek óriási csalódásokat tudnak okozni tulajdonosaiknak.

Részletek

Thule táska város felfedezéshez, nyári kalandokhoz

Egy Thule táska minden helyzetben vigyáz a benne tárolt értékekre, de stílusban és kényelemben sem marad el a kívánalmaktól.

A hátizsák olyan táska, amit egyre többen viselnek és visznek magukkal, ahová csak tudnak. A hátizsákot korábban a túrázással kötötték össze, de mára változatos modellek töltik meg az áruházak polcait. Mindenki talál méretben, stílusban, kialakításban olyan táskát, amivel városban, kiránduláson, munkában is elégedett lehet.

Részletek

A Thule notebook oldaltáskában a szállítás nem kihívás

Thule notebook oldaltáska a hordozható gép egyik fontos kiegészítője. A védelem az elsődleges funkciója a táskának, de nem az egyetlen.

Nem véletlen, hogy olyan sok típusban készítenek már számítógép táskákat, a vásárlói igények is szerteágazóak. Alapvető kérdés annak eldöntése, hogy tokot vagy pedig táskát szeretne valaki vásárolni. A laptop vagy notebook tok arra való, hogy a készüléket óvja a portól és karcolásoktól, de önmagában nem egy táska. Kézben vagy táskába helyezve lehet szállítani.

Részletek

Hogyan őrizhetik meg sokáig a Thule táskák a hibátlan állapotukat?

Szeretnél vigyázni a megvásárolt Thule táskádra? Segítünk, hogy hatékonyan növelhesd a kiegészítőd élettartamát, rendeld meg a Neked tetsző darabot!

Részletek

Thule táska, az élvezetes tavaszi kirándulásokhoz

Szeretnéd megtalálni a tökéletes kiránduló táskát? Nézz körbe a Thule termékek kínálatában, ahol sok praktikus kialakítású hátizsákot, táskát találsz!

Részletek

Thule fotós táska, a megbízható választás

Szeretnéd maximális biztonságban tudni drága fényképezőgépedet? A Thule fotós táskák ideális megoldást nyújtanak, nézz körbe a választékban!

Részletek

Minimalista stílus, maximális védelem: Thule notebook tok

Félted a nagy értékű gépedet, de sokszor magaddal viszed? A Thule notebook tokjai között megtalálod a notebook-od számára megfelelő védelmet.

Részletek

MacBook Pro tok, a biztonságos megoldás

Szeretnéd biztonságban tudni MacBook Pro készülékedet? Szerezd be tőlünk a strapabíró tokot, a hatékony védelem garantált!

Részletek

A Thule hátizsákok nem okozhatnak csalódást

Szeretnél igazán strapabíró, minőségi hátizsákhoz hozzájutni? Ismerkedj meg a Thule márka termékkínálatával, ahol igényes termékeket találsz!

Részletek

Thule notebook hátizsák, a kényelmes megoldás!

Thule notebook hátizsák, amellyel kapcsolatban nem lehet hiányérzeted a kényelem terén. Válaszd a minőséget, rendelj kínálatunkból praktikus táskát!

Részletek

A Thule fotós hátizsák tökéletes választás hobbi és profi fotósnak is!

Thule fotós hátizsákok nagy választékban, megfizethető áron, online rendelési lehetőséggel, megbízható webshopból. Keress minket a tökéletes megoldásért! 

Fotós hátizsákot vásárolni nem olyan egyszerű, mert rengeteg szempontot kell figyelembe venni, ha nem szeretnénk csalódni. Lényeges a méret, a kialakítás, a variálhatóság, a tartósság, a megjelenés és persze az ár is fontos. Ezzel kapcsolatban nem szabad elhamarkodott döntést hozni, jobb, ha inkább alszunk rá egyet-kettőt és többet is megnézünk. Az alábbiakban azt mutatjuk be, hogy miért érdemes a Thule fotós hátizsákok mellett döntened.

Részletek

Thule túra hátizsák fesztiválokra is!

Thule túratáska a fesztiválokra is. Hivatalos vagy valamely hazai vagy külföldi fesztiválra? Találd meg nálunk az ideális kiegészítődet az utazáshoz!

Részletek

Thule hátizsák: ha igazán minőségi darabra vágysz!

Thule hátizsák, ha igazán minőségi, megbízható kiegészítőre vágysz. Ismerkedj meg a választékkal, találd meg a Neked tetsző darabot, és rendeld meg!

Manapság sokan használnak hátizsákot a mindennapokban, még a munkába járáshoz is, ugyanis a praktikus kiegészítőben minden könnyedén elfér, így az embernek nem lehet hiányérzete otthonától távol. Nagyon sok márka kínál különböző kialakítású, stílusú táskákat, azonban ezek között vannak olyan termékek, amik igen hamar csalódást okozhatnak a vevőknek. Egyeseknek fontos, hogy olyan márkát találjanak, amely nagy gondot fordít a termékei minőségére. Amennyiben ez Neked is fontos, és szívesen fogadnál tanácsot ezzel kapcsolatban, ajánljuk figyelmedbe a Thule hátizsákokat!

Részletek

Thule hátizsák: indulj új hátizsákkal útnak!

A Thule hátizsák hűséges társad lesz a messzi tájakon is! Szerelkezz fel egy igazán megbízható hátizsákkal!

A nyár az utazások ideje, amikor felhangzik a hívó szó az utazni szeretőkben és messzire szólít. A hosszú kilométerekre fel kell készülni, többek között a megfelelő csomaggal. A Thule hátizsáknál nem találsz jobb választást, ha a poggyászod számára keresel táskát. A hátizsák, mint az ideális utazó táska akkor jó döntés, ha praktikus megoldást keresel.

Részletek

Thule bőrönd, az ideális választás a nyaraláshoz!

Thule bőrönd ideális választás lesz a nyaraláshoz. Készülj velünk a nyári szezonra, találd meg nálunk a tökéletes táskát a hosszú utakra!

Ugyan a tavasz még csak nemrég kezdődött el, sokan már a nyaralásukat tervezgetik. Egyesek mostanában szeretnék lefoglalni a helyüket a kinézett szálláshelyen azért, hogy ne maradjanak le a vonzó utazási lehetőségről. Érdemes előrelátónak lenni és a foglalás mellett foglalkozni azzal is, hogy mire elérkezik az utazás napja, addigra minden rendben legyen, és rendelkezésre álljanak a legfontosabb kellékek. Nagyon kellemetlen, ha az ember az utolsó pillanatban szembesül például azzal, hogy nincsen bőröndje, így az indulást megelőző órák a kapkodásról és az idegeskedésről szólnak. Amennyiben a szálláshely lefoglalása mellett Te is foglalkoznál a megfelelő táska, bőrönd beszerzésével, ismerkedj meg a Thule termékekkel!

Részletek

Thule hátizsákkal egyszerűbb az utazás!

Thule hátizsák ideális nem csak kiránduláshoz, hanem városnézéshez, nyaraláshoz, kempingezéshez is. Hűséges társad lesz, bármerre is készülsz! 

Részletek

Thule táska női és férfi változatban is!

Thule táska nőknek, sok extra funkcióval! Legyen a hátizsákod a legjobb útitársad!

A hátizsákok sokfélék lehetnek, ahány márka, annyi táska létezik. A nagy választék csak az előnyére válik az utazónak, mert jó eséllyel meg tudja találni a neki való hátizsákot. Aki biztosra szeretne menni, annak azt ajánljuk, hogy egyenesen a Thule táskák között keresgéljen és ne töltse az időt olyan hátizsákok kipróbálásával, amik nem tudnak annyi mindent nyújtani, mint egy eredeti Thule modell.

Részletek

Thule hátizsákok sportos kihívásokhoz!

Thule hátizsák a kihívások kedvelői számára! A kerékpárosok és túrázók számára ajánljuk a Thule speciális hátizsákját!A Thule hidratációs hátizsákja az elszánt sportembereknek készült, akik profi eszközökkel szeretnének nekivágni a kilométereknek. A modern sportoláshoz tervezett eszközökkel nem kell semmi másra koncentrálnod, csak arra, hogy a legjobbat hozd ki magadból! A teljesítményed elérheti az egyéni rekordodat is vagy meg is döntheti azt, ha kellő mértékben koncentrálsz az előtted álló célra. Hogyan tudod ezt megvalósítani egy olyan, hétköznapi szabadidős eszközzel, mint amilyen a hátizsák? Nem mindegy, hogy a hátizsák hol készül!

Részletek

Thule hátizsák a hosszú kilométerekhez!

Egy Thule hátizsák hű társad lesz minden utazásnál. Pakold tele bátran, mert nem hagy cserben csomagolás közben sem!

A legtöbb hátizsákról, utazó táskáról már a csomagolás fázisában bebizonyosodik, hogy nem tud megfelelni a fogyasztói elvárásoknak. Mert mi az, amit egy hátizsáktól elvárunk? Egyszerűen csak azt szeretnénk, ha minden beleférne, amire szükség lesz az utazáskor és nem kell plusz táskákba pakolni.

Részletek

Thule hátizsák, a praktikus kialakítású kiegészítő!

Thule hátizsák, a praktikus kialakítású kiegészítő, amivel az utazásaid, sportolásaid, munkába járásod sokkal kényelmesebbé válhatnak!

Részletek

Thule hátizsák, akár bőrönd helyett!

Thule hátizsák jobb, mint egy bőrönd? A márka termékeiben minden megvan, ami egy utazást még kényelmesebbé tud tenni!

A bőrönd és a hátizsák mellett is sokan voksolnak, ha az a kérdés merül fel, hogy melyik a praktikusabb választás utazáshoz. Nem célunk meggyőzni egyik tábort sem az ellenkezőjéről, csupán rámutatunk azokra a fontos tulajdonságokra, amik egy Thule hátizsákot vonzóvá tesznek egy utazó számára.

Részletek

Thule hátizsákok minden alkalomra

Thule hátizsákot minden alkalomra a hátadra vehetsz, csak válaszd ki, hogy melyik az, amelyik a legjobban tetszik! A hátizsákokból is olyat vásárolj, ami hozzád illik és ahhoz a tevékenységhez, amihez szükséged van egy  ilyen típusú táskára! A Thule termékek között megtalálod a Neked való hátizsákot, nem számít, hogy egy túraútvonalat tervezel meghódítani, a városi dzsungelben kalandozol vagy a munka világába kirándulsz éppen.

Részletek

Thule notebook oldaltáska: klasszikus stílus, megbízható védelem

Thule notebook oldaltáskára szükséged van, ha egy klasszikus külsejű, de nagyon megbízható táskát keresel a számítógépednek. A hordozható számítógépek azért olyan sokoldalúak, hogy ne kelljen őket otthon hagyni. A munkában, utazás közben, bárhol és bármikor lehet használni őket, de ezzel kitesszük a sérülés veszélyének is a laptopokat. Egy értékes laptophoz minőségi notebook vagy laptop táskát kell választani, amivel meg lehet védeni a balesetektől. Egy erős táska, ami évekig kitart, tehát jó befektetés.

Részletek

Thule hátizsák kempingezéshez, túrázáshoz, utazáshoz

Thule hátizsákokkal nemcsak a városban kalandozhatsz, a kempingezés sem jelent majd kihívást. A kikapcsolódáshoz hozzátartozik az utazás is, amihez szükség van poggyászra. Annak megfelelően kell az utazó táska típusát is kiválasztani, hogy hová indul az utazó és milyen programon fog majd részt venni. A kempingezés újra nagy népszerűségnek örvend, ami természetközeli program és jóval költséghatékonyabb, mint egy hotelben megszállni.

Részletek

A Thule túrahátizsákban minden elfér, amire szükséged lehet!

Thule túrahátizsákok hatalmas választékban, rövid szállítási határidővel, megfizethető áron, női és férfi változatban is, megbízható webshopból! 

Részletek

Thule hátizsák: találd meg kínálatunkban az igazit!

Thule hátitáska, igényes kivitelben, praktikus kialakítás, online rendelés, kedvező árak, válaszd az egyik legjobb márka termékét!

Vitathatatlan, hogy manapság óriási a kínálat a hátitáskákból. Egyesek ebben a gazdag választékban hajlamosak elveszni, és nem igazán tudják, hogy melyik márkát is érdemes választaniuk. Csak azzal vannak tisztában, hogy szeretnének strapabíró, időtálló kiegészítőhöz hozzájutni, amit akár munkába járáshoz is használhatnak. Mivel nem mindenkinek áll rendelkezésre kellő kapacitás ahhoz, hogy egyesével megismerkedjenek a különböző márkák táskáival, szeretnének gyors ajánlást kapni az igényeiknek megfelelő termékkel kapcsolatban. Amennyiben Neked is hasonlóak az elképzeléseid, és tanácsra lenne szükséged a vásárláshoz, ajánljuk figyelmedbe a Thule hátizsákokat!

Részletek

Thule túratáskával indulj el és semmit sem kell otthon hagynod!

Thule túratáska utazáshoz, kiránduláshoz és mindenhez, amihez pakolni kell! A kirándulás és az utazás olyan program és tevékenység, aminek nem lehet nekivágni megfelelő táska nélkül. A táskában el kell férnie mindennek, amire csak szükség van az út során és amit magunkkal kell vinni oda, ahová megyünk. Ez lehet egy másik város, egy másik ország, egy erdő vagy a hegyekben megbúvó hétvégi ház.

Részletek

A Thule utazótáska nem okoz csalódást idő előtt!

Thule utazótáska, minőségi kivitel, online rendeléssel, gyors kiszállítás, válassz valóban megbízható terméket az utazásokhoz!

 

Részletek

A Thule túratáskában minden helyet kaphat, ami a kiránduláshoz kell!

Thule túratáskáknak rendkívül sok előnyük van: nagy méretválasztékban kaphatók, viseletük kényelmes, ugyanakkor tartósak és az áruk is megfizethető. Aki gyakran kirándul, és akár egész napos túrákat is szívesen tesz, az tudja, hogy mennyi minden múlik a csomagokon. Persze fontos, hogy észszerűen pakoljunk és olyan dolgokat vigyünk magunkkal, amik fontosak, azonban koránt sem mindegy, hogy mibe pakolunk. A Thule túratáskák garantáltan nem okoznak csalódást ezen a téren, ugyanis a számtalan előnyös tulajdonságuknak köszönhetően megállják a helyüket egész napos programok esetén is. 

 

Részletek

Thule notebook hátizsákok: melyik lesz a Tiéd?

A Thule notebook hátizsákban nem csupán elférnek, de teljesen biztonságban is vannak az okos eszközeid. Ma már senki nem teszi ki a lábát otthonról legalább egy okos telefon nélkül. A jellemző inkább az, hogy egyszerre több eszköz is utazik a táskában, hiszen a munkába, hosszabb és rövidebb utakra is szükség van rájuk.

Részletek

Thule bőröndökkel az utazásból a legjobbat tudod kihozni!

Thule bőröndben minden holmid biztonságban érkezik meg az úti célodba! A poggyász legnépszerűbb darabja minden kétséget kizáróan a bőrönd. A bőröndöket nem kell cipelni, elég csak finoman húzni. Egy bőröndöt nem kell megtömni, csak tele pakolni. A bőröndben nem túlélik a holmik az utat, hanem megérkeznek. Egy igazán prémium színvonalat képviselő termék esetében mindezek a tulajdonságok alapvetőnek számítanak.

Részletek

Thule hátizsákok a városi hétköznapokhoz!

A táska divatos kiegészítő és nélkülözhetetlen tároló is egyben, ami nélkül nem lépünk ki a lakásból. Te sem indulsz útnak táska nélkül, ugye? Ebben vannak a legfontosabbak és a kevésbé fontos, de szükséges holmik is, amik a munkához, ügyintézéshez, szórakozáshoz és úgy általában a napi, városi túléléshez kellenek.

Részletek

Vásárolj fél áron Thule túratáskát és túrazsákot!

Ismerd meg a Thule prémium kínálatát! Használd a THULE50 kuponkódot fizetéskor és vidd haza túratáskáink, túrazsákjainkat féláron!

Thule bőröndökkel már a csomagolás és az utazás is élmény!

Mindannyian utazunk sokat vagy keveset, messzire vagy csak a szomszédba, munkaügyben vagy azért, hogy kikapcsolhassunk egy kicsit. Az utazáshoz szükség van poggyászra is, egy jól összeállított csomagra, amiben a legszükségesebbeket visszük magunkkal, hogy egy idegen vagy éppen ismerős helyen is meg tudjuk teremteni a számunkra fontos komfortot.

Részletek

Thule túrahátizsákokkal a felfedezés igazi élmény!

Az aktív kikapcsolódás szerelmesei számára a strandon való napozás vagy a szállodai teraszon heverészés nem vonzó program. A kirándulás, túrázás, felfedezés már annál inkább! Mindenki tudja, aki egyszer már húzott a lábára túrabakancsot, az tisztában van azzal, hogy a jó felszerelés a sikeres túra alapja. A terepen egy egyszerű utcai cipő hamar csődöt mond, ahogyan egy nem oda való táskával sem lehet úgy haladni, ahogyan szeretnénk.

 

Részletek

A Case Logic fotós táska mindig jó választás!

A megfelelő fotós táska kiválasztása sosem könnyű, hiszen rengeteg szempontot érdemes figyelembe venni. Arra a kérdésre, hogy melyik a legjobb táska, nincs egyértelmű válasz, mert mindenkinek mások az igényei, és más a felszerelése is. Nézzük ezt egy kicsit bővebben, vagyis miért érdemes a Case Logic fotós táskák mellett dönteni!

Részletek

Case Logic táska minden helyzetre! Hátravalók kiemelkedő designban és minőségben!

Mindenkinek kell egy jó táska. Egy táskából akkor lesz “a” táska, ha szívesen viszed magaddal mindenhová és a többi táskáddal szemben a kedvenceddé válik. Lehet, hogy már van is ilyen táskád, de Ő sem bírja a végtelenségig és már most elnyűtt kívül és belül is. Ha ez a helyzet, ideje megválnod Tőle. Ne aggódj, hiszen még annyi táska közül választhatsz, nem csak egy létezik számodra! Engedd el a régit és adj helyet egy új, kedvenc táskának!

Részletek

A Thule laptop táskák vigyáznak notebookjára menet közben is!

A notebookok nagyon népszerű eszközök az üzleti világban, rengeteg vállalkozó dönt a megvásárlásuk mellett, hiszen így kötöttségek nélkül tudják végezni a munkájukat. Ahhoz, hogy ezek a gépek szállíthatók legyenek, nagyon fontos, hogy rendelkezésre álljon megbízható laptop táska. Manapság ezzel kapcsolatban óriási a választék, azonban sajnos sok olyan termék található a kínálatban, amik nem igazán gondoskodnak a gépek biztonságáról szállítás közben. Ha Ön olyan kiegészítőt szeretne, ami valóban vigyáz menet közben is a notebookjára, ismerkedjen meg a Thule laptop táskákkal

Részletek

Thule hátizsákok hatalmas választéka webshopunkon!

Te mit vársz el a hátizsákodtól? A Thule hátizsákok a modern, városi életmódot folytató ember igényei szerint készültek. Van bennük elég rekesz, zseb és hely a különböző elektronikus eszközöknek, amik nélkül egy lépést sem teszel és amikre szükséged van a munkában, utazás közben, várakozás alatt.

Részletek